EM Padel 2024 blev afviklet i Cagliari på Sardinien, Italien og mesterskaberne blev en stor succes. Mesterskaberne satte mange rekorder, lige fra antallet af deltagende hold, spillere, personer i turnerings-organisationen samt antal seere og læsere på de sociale medier.

16 herrehold og 16 damehold deltog i finalestævnet i Cagliari, hvilket var rekord, men forud for det var der en kvalifikation som foregik i Oslo, Norge i starten af juni måned. I alt har 31 herrehold og 20 damehold spillet med i mesterskaberne, som blev afviklet for 29. gang.

Danmark klarede sig flot hos både herrer og damer, hvor begge hold placerede sig blandt de bedste efter Top 6 holdene som styrkemæssigt skiller sig ud.

De danske hold

Mænd: Holdet som bestod af Nils Skajaa, Esben Kjærgaard Hess, Emil Okkels, Emil Domela Hansen, Emil Lilleøre, Mads Laudrup, Marc Møller og Oscar Sebber Gormsen, blev nr. 3 i sin pulje og opnåede efterfølgende en fornem 10. plads efter at have tabt placeringskampen om 9. pladsen mod Belgien.

Kvinder: Holdet bestod af Julia Wiese, Maria Rasmussen, Mie Skov, Simone Alipieva, Marie-Louise Frølich, Nicoline Pihl og Sille Tranberg, og efter en flot andenplads i puljespillet klarede en 8. plads efter at have tabt placeringskampen om 7. pladsen til Tyskland, men med den placering har holdet kvalificeret sig til VM i Qatar til oktober i år.