Dansk Padel Forbund gentager succesen og live-blogger i forbindelse med Carlsberg Nordic Padel Series 6, der afholdes i dag og i morgen i Racket Club Taastrup. Du kan følge med under hele turneringen via forbundets liveblog.

Så er der ikke længe til, det går løs til årets sjette og sidste regulære afdeling af Carlsberg Nordic Padel Series, som spilles i Racket Club Taastrup fredag-lørdag den 4.-5. oktober og har deltagelse af den samlede danske elite, flere svenske topspillere og dygtige spanske spillere. Dansk Padel Forbund live-blogger og holder dig opdateret.

Padel TV streamer fra to baner både fredag og lørdag, men herudover vil Dansk Padel Forbund opdatere løbende fra turneringen i livebloggen.

Der vil i livebloggen blive opdateret fra alle baner med både stillinger og resultater, ligesom der vil være mulighed for at stille spørgsmål undervejs. Da det stadig er nyt for DPF at have en liveblog i hænderne, vil det være en proces at lære de forskellige features at kende, men de regner med, at de hen ad vejen bliver mere og mere fortrolige med mediet, så DPF fremadrettet kan have livebloggen som en fastintegreret del af Danmarks største padelturneringer.

Herrerækken starter fredag den 4. oktober kl. 17.00
Damerækken starter lørdag den 5. oktober kl. 9.30

Ærgerligt afbud fra Afbud fra Marc Møller og Emil Domela

Det 3/4-seedede par, Marc Møller/Emil Domela har desværre meldt afbud til turneringen pga. en skade hos Marc Møller.

Det betyder, at Okkels/Ferrigno flyttes ind på deres plads, og fra ventelisten kommer Elliott Heine/Lars Devantier Kallestrup, som overtager Okkels/Ferrignos plads. De to par møder sjovt nok hinanden i første runde.

Ærgerligt for turneringen, hvor Møller/Domela, som har vundet de to seneste Carlsberg Nordic Padel Series-afdelinger, på papiret så ud til at være ét af Danmarks bedste kort i kampen mod de svenske og spanske turneringsfavoritter.

Marie-Louise Frølich melder afbud og Pihl skifter makker

Marie-Louise Frølich har meldt afbud til turneringen, og da der ikke er par på ventelisten, må Nicoline Pihl gerne tage en ny makker med, så længe de samlet har færre point end det lavest rangerede par i turneringen. Derfor spiller Nicoline Pihl nu med Florencia Montiel, som tidligere har spillet et par Lunar-kampe, men ellers er et ubeskrevet blad på den danske turneringsscene.

Turneringsinfo

Sted: Racket Club, Taastrup
Dato: 4.-5. oktober
Herrepar: 16
Kvindepar: 8
Streaming: Padel TV
Samlet præmiesum: 35.000 kr.

Lodtrækning og program herunder: Carlsberg Nordic Padel Series 6 – Powered by Racket Club

Forrige artikelPadelbladet – September 2024
Næste artikelUtålmodig padelformand kræver klart svar fra tennisforbund
Anders Baron
Anders Baron er stifter og medejer af Padelbladet.dk. Han er ansvarlig for den digitale platform og online annoncering. Anders skriver om padel i relation til rejser, livsstil og udstyr. Kontakt på anders@padelbladet.dk. Anders er også freelance digital konsulent.