Padel i Danmark præsenterer i denne uge de nominerede til Arla Protein Foreningsprisen på deres hjemmeside. Arla Protein Foreningsprisen uddeles for tredje gang, og nu kan I møde den anden af i alt tre nominerede foreninger: EGIF Tennis & Padel.

Hver eneste dag er der foreninger, som arbejder for at gøre en forskel for padelsporten i Danmark. Foreninger, der arbejder hårdt for fællesskabet og for at udvikle og udbrede padel. Den indsats er uvurderlig og værd at hylde, og derfor uddeler Arla® Protein og Padel i Danmark for tredje gang Arla Protein Foreningsprisen.

Sidste år løb ØBG Silkeborg Tennis og Padel med prisen og den medfølgende præmiecheck på 10.000 kroner, som skal gå til vinderforeningens videre udvikling og virke. På baggrund af et flot felt af indstillede foreninger fra hele landet, er det nu blevet tid til at præsentere den anden af i alt tre nominerede til dette års udgave.

Nomineret #2: EGIF Tennis & Padel

EGIF Tennis & Padel, der er beliggende i Erritsø ved Fredericia, er en forening, hvor både stærke fællesskaber, et godt klubliv og at fremme padelsporten i hele lokalområdet er højt prioriteret.

Klubben har fokus på både bredden og det sociale fællesskab. Her er der træning for alle aldre og niveauer – juniorer, seniorer og veteraner – og både mænd og kvinder har deres daglige gang på padelbanerne i Erritsø. EGIF Tennis & Padel drives af en gruppe dedikerede trænere og frivillige, der arbejder ihærdigt på at fremme padelsporten i lokalområdet.

Vi er meget stolte af at blive nomineret til denne pris. Vores padelafdelinger er vokset fra nul til over 200 medlemmer siden december 2022. Vi tilbyder træning for alle aldre og alle niveauer, hvilket betyder fra junior til veteran og fra Batwoman over mix til rene herrehold. Vores tilbud til medlemmerne har ud over træning været forskellige velkendte miniturneringer (Mexicano, Americano og King of the hill), klubmesterskaber, stævner afholdt i samarbejde med Mads fra Padel i Danmark, Arla Protein holdturnering, juleturnering for hele familien og ikke at forglemme vores succesfulde ‘Padel og Pizza’ hver tredje fredag. Alt dette er bakket op af vores nu 17 veluddannede og meget engagerede padel trænere,” sagde Hans Christian Hansen, formand i EGIF Tennis & Padel, da han fik overbragt nyheden om nomineringen.

“Vi er meget stolte af at blive nomineret til denne pris. Vores padelafdelinger er vokset fra nul til over 200 medlemmer siden december 2022.”

Et stærkt klubliv

Et af de mange initiativer i klubben er deltagelsen i ‘Aktiv Fredag’, hvor lokale børn får mulighed for at stifte bekendtskab med forskellige idrætsaktiviteter, herunder padel. EGIF Tennis & Padel har også et stærkt fokus på at skabe sociale arrangementer, som styrker fællesskabet blandt medlemmerne.

Selvom bredden og det sociale er i højsædet, tilbyder EGIF Tennis & Padel også muligheder for de mere konkurrencelystne medlemmer. Klubben deltager i Arla Protein Ligaen, hvor spillere får chancen for at konkurrere på et højere niveau og udvikle deres padelspil yderligere.

EGIF Tennis & Padel har også lagt baner til Padel i Danmarks trænerkurser, og været vært for de succesfulde endagsturneringer i samarbejde med Padel i Danmark ‘Ren Padel-Energi i Erritsø’, der havde knap hundrede deltagere fra hele lokalområdet, og opfølgeren ‘Ren Padel-Energi i Erritsø 2,’ som tiltrak 70 friske padelspillere.

Med denne alsidighed – fra sociale aktiviteter til konkurrencesport – er EGIF Tennis & Padel et eksempel på en klub, der favner alle aspekter af padel. Derfor er de nu nomineret til Arla Protein Foreningsprisen 2024.

Om prisen:

Arla Protein Foreningsprisen skal i år uddeles for tredje gang. Prisen skal gå til en forening, der har gjort noget ekstraordinært for padelsporten. Det kan være ved…

  • At foreningen har et højt aktivitetsniveau, der rammer mange målgrupper – gerne målgrupper, som ellers er underrepræsenteret i idrætten
  • At foreningen har været med til at gøre det mere tilgængeligt at spille padel og har været med til at sætte sporten på landkortet
  • At foreningen er nytænkende eller er med til at udvikle padelsporten i Danmark med konstruktive løsninger og innovative bud på, hvordan vi i fællesskab kan skabe endnu mere padel
  • At foreningen har deltaget aktivt i Padel i Danmarks aktiviteter, fx Træneruddannelsen, Arla Protein-ligaen, andre turneringer m.m.

Vinderforeningen vil modtage pris og præmiecheck i foreningen af repræsentanter fra Padel i Danmark.

Forrige artikelArla Protein Foreningsprisen: Albertslund – Nomineret som 1 af 3
Anders Baron
Anders Baron er stifter og medejer af Padelbladet.dk. Han er ansvarlig for den digitale platform og online annoncering. Anders skriver om padel i relation til rejser, livsstil og udstyr. Kontakt på anders@padelbladet.dk. Anders er også freelance digital konsulent.